Wonderland   Wonderland - 27 de juny 2013 27/06/2013 54:03

GEORGE KAPLAN, Sala Becket, dins el Festival del Grec. Hem parlat amb el director de l'obra que s'estrena el proper 4 de juliol i amb Sandra Monclús, una de les actrius. Es una comedia moderna sobre les relacions entre el poder, especialment entre el polítiic els mitjans de comunicacions. L'autor, Frederic Sonntag, es va fixar en el personatge de George Kaplan de Con la muerte en los talones, d'Alfred Hitchcock pensant, en aquell publicista que és confòs amb un agent secret de la CIA. Una de les preguntes que l'obra formula al públic, és quin és el lloc de la ficció en el nostre món contemporani.

SEVENWONDER. VICTOR FARRADELLAS. Avui Victor ens porta la misteriosa recuperació d'un fòssil del jaciment prehistòric de Coll de Nargó, ahir mateix, el llibre "Querido Salvador, Querilo Lorquito", un recopilatori inèdit de totes les cartes que es van creuar el poeta andalús Federico García Lorca i el pintor català Salvador Dalí, amistat trencada per l'afusellament de Lorca.

TRAVESSANT EL SETÈ ART: Amb la Conxita Casanovas hem destacat algunes de les estrenes d'aquest cap de setmana i hem parlat amb Eugeni Osácar, autor del llibre "Barcelona, una ciutat de pel.lícula".

Wonderland
Más opciones