Wonderland   Wonderland - 3 de desembre 2013 03/12/2013 58:15

Al Wonderlad parlarem amb la Companyia Els Pirates Teatre que s'ha fet càrreg del Nou projecte Teatral del Circol Maldà. El seu director, Adrià aubert ens explicarà quin es el seu objectiu al capdavant de la Sala i de com és l'obra Sing Song Swing amb la què iniciaran el proper 11 de desembre el nou camí del Circol Maldà.

Seguidament coneixerem el documental El Figaró. Un projecte que retrata un poble que posa en pràctica una democracia participativa real, en què els seus habitants voten com invertir els pressupostos municipals. El grup d'habitants del poble El Figueró governa des de fa 10 anys sense partits polítics implicant la resta del poble. Marta Saleta és una de les directores del film i ens parlarà de com es viu des de fora aquesta experiencia.

A la COARTADA PERFECTA amb La Laura Gonzalez passejarem pel cantó més fosc de la literatura i de la música, a través de cantants que simultanegen la seva feina musical amb la literatura.

A L'ART D'ESCRIURE Jordi Muñoz i Franco Chiaravalloti ENS PARLARAN DEL CONCEPTE D'EXACTITUD D'UN CONTE I DE LA SEVA essencialitat I ho faran a partir d'un conte de Raymond Carver, un dels Mestres del gènere. A més, escoltarem de la propia autora, el relat guanyador del Wonderland 'Papa Noel no existe', de la Sara Lew.

Wonderland
Más opciones