Wonderland   Wonderland - 23 d'abril 2014 23/04/2014 58:32

Avui el Wonderland s’afegeix a l’especial de Sant Jordi de Ràdio 4 des de Plaça Catalunya amb el nostre col•laborador Jordi Corominas. Amb ell farem parelles reals o fictícies, literàries, gastronòmiques i musicals.

La nostra primera parella literària serà entre Pedro Zarraluki i Mercedes Abad! Amb ells parlarem de contes i relats, com els que presentaran amb nosaltres i Jordi Corominas a partir de les 14h! Aquí us deixem les portades dels dos llibres perquè aneu pensant què és el que ens descobriran.

L’amor entre en Villarrasa i una universitària és una altra de les parelles que protagonitzaran avui al Wonderland. És un dels 4 personatges de ‘Lendemà de tot’, darrera novel•la de l’escriptor Lluis Calvo on es retrata la solidesa del barri de la Ciutat Vella de Barcelona. Una història que combina present, passat i futur a partir de la vida entrellaçada de 4 joves. 4 maneres de viure i d’entendre el món que ens explica com la terra no és com la veiem, sinó com la vivim.

També es passaran a fer-nos una visita alguns dels nostres col·laboradors com Carmen Alcaraz, que ens descobrirà quines són les propostes culinàries especialment dedicades a la diada de Sant Jordi; Mª Àngels Cabré, amb qui parlarem de les 5 grans obres escrites per dones i David Martí, que es deixarà caure pel Wonderland entre signatura i signatura del seu darrer llibre 'El guerrero dormido'.

I també seran amb nosaltres el grup Alice & The Wonders!! Ells es defineixen com un grup a meitat camí entre Barcelona i el Maresme. La seva estètica, sonoritat i esperit vintage és just un equilibri entre present i passat. Un equilibri que genera una combinació entre la màgica i seductora veu d’Alice acompanyada per la melodia de la banda The Wonders. Des de Plaça Catalunya presentaran en primícia per al Wonderland dues de les seves noves cançons EN DIRECTE!!! Us convidem a escoltar-los i passar amb nosaltres aquesta diada de Sant Jordi!

Wonderland
Más opciones