Wonderland   Wonderland - 12 de novembre 2013 12/11/2013 58:26

Al Wonderland d'avui parlarem amb José Luís Corral, l'autor de 'El médico hereje'. L'escriptor de més de 300 novel.les històriques i assaigs vindrà a presentar-nos la seva darrera novel.la on el protagonista defensarà la llibertat de consciencia i opinió per damunt dels poders religiosos i laícs. Tanmateix, ens parlarà de la seva experiencia literaria dins del món de la novel.la histórica tot just coincidint amb la Ia Edició de 'la Setmana de la novel.la histórica de Barcelona'.

A PROPOSTES MERAVELLOSES La Laura González ens parlarà la foscor del mon de la novel.la negra. Des de la boira de Stephen King fins al temes més profunds de 'Jean Paul', un grup tètric d'indierock de Granada.

L'ART D'ESCRIURE El Jordi Muñoz vindrà acompanyat de la Ma Antònia de Miquel, professora de l'escola d'escriptura, per parlar-nos de les característiques i la documentació que calen per fer una bona novel.la histórica.

Per concloure, sabrem que el relat de la Mar Horno 'Alzheimer' ha estat el guanyador del concurs de microrelats d'aquesta setmana.

Wonderland
Más opciones