Wonderland   Wonderland - 22 de novembre 2013 22/11/2013 58:43

Al Wonderland d'avui rebem al Jordi Casanovas i la Cristina Clemente. El director i la dramaturga venen a presentar-nos 'Consell Familiar' una obra produïda a la Sala Beckett. Ens expliquen la historia de que una organització familiar més enllá de la democracia és posible.

EFEMÉRIDES MORT FREDDIE MERCURY la Maria Oria ens mostra el cantó desconegut del músic Freddie Mercury en motiu del 22 aniversari de la seva mort aquest diumenge 24. De descendencia persa, teatralitat organica i energía artística vigorosa sabrem perquè Freddie va nèixer per estimar la música i fer-se estimar amb ella.

A 7WONDERS el Víctor Farradelles ens capbussarà a l'història del marisca.l Barbablava amb la companyía de l'escriptor i historiador Jordi Mata. Tot plegat, descobrirem perquè en Gilles de Montmorency-Layal, baró de Rais, avui dia és cconegut com un ogre i un assassí de nens.

Finalment, a WONDERTALENT el David Martí ens porta als 'The Mellow Sound', un grup de jazz heterodox amb frescura pròpia nascut al Taller de Músics. El cantant Antonio Navarro, el contrabaixista Valen Rodríguez, el percusionista Joan Carles Marí i el teclista Víctor Martínez ens interpretaràn una composició propia, 'Everything shines', i 'Downtown' de Tony Hatch.

Wonderland
Más opciones