• Radio
  • Ràdio 4
  • Wonderland
  • Wonderland - Anècdotes de la Diada de Sant Jordi. 'Murphy. Tragèdia de Handsome House'. 'L'art d'escriure'. Angels Margarit

Wonderland Ràdio 4

Wonderland

Dissabte i diumenge de 15.00 a 16.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.14.0/js
  • Anècdotes de la Diada de Sant Jordi

Wonderland - Anècdotes de la Diada de Sant Jordi. 'Murphy. Tragèdia de Handsome House'. 'L'art d'escriure'. Angels Margarit

24 abr. 2012

El programa d'avui comença repassant totes aquelles anècdotes de la Diada de Sant Jordi que ahir no van sortir però que havien de sortir i, seguidament, oferirem un petit tast del concurs fotogràfic 'Les receptes de Carvalho', que organitzen els mercats i les biblioteques municipals fins al proper 29 d'abril. Tot això ho tractarem amb Sonia Urbano. La companyia teatral Vol-Ras ens farà una visita per parlar del seu darrer espectacle 'Murphy. Tragèdia de Handsome House', que acollirà el Sant Andreu Teatre els propers 27, 28 i 28 d'abril. A la secció 'L'art d'escriure', Jordi Muñoz, director de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, acompanyat de Pedro Zarraluki donaran a conèixer el micro-relat guanyador de la setmana: 'La ejecución' de Kalton Bruhl. El director del programa 'Tinc un pla secret', José Maria Carrasco, ens avançarà alguns detalls de l'entrevista a la coreògrafa i ballarina Angels Margarit que s'emetrà aquesta nit.

El micro-relat guanyador de la setmana és: "LA EJECUCIÓN", escrit per Kalton Bruhl

"Me detengo frente al domicilio del objetivo. En este tipo de asuntos lo más importante es la planificación. Arranco el auto y durante el trayecto afino en mi mente los últimos detalles. Más tarde, junto a mis compañeros, afinaremos también los instrumentos de trabajo. Envío un mensaje de texto a mi cliente, informándole que la ejecución tendrá lugar esta noche. Tamborileo sobre el volante y sonrío complacido. Nunca he fallado un encargo y estoy seguro, que ésta, no será la primera vez. En pocas horas estaremos ejecutando una serenata impecable. No por nada dirijo el mejor mariachi de la ciudad."

veure més sobre "Wonderland - Anècdotes de la Diada de Sant Jordi. 'Murphy. Tragèdia de Handsome House'. 'L'art d'escriure'. Angels Margarit" veure menys sobre "Wonderland - Anècdotes de la Diada de Sant Jordi. 'Murphy. Tragèdia de Handsome House'. 'L'art d'escriure'. Angels Margarit"

Els últims 1.089 programes de Wonderland

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios