Wonderland   Wonderland - 4 de novembre 2013 04/11/2013 58:50

Al Wonderland d'avui parlarem amb l'il.lustre periodista Lluís Permanyer en motiu del 150 aniversari del Teatre Romea. Serà l'encarregat de donar la conferencia 'Romea i Barcelona' aquesta tarda a les 8 al teatre Romea. El cronista barceloní revisarà la relació del Teatre Romea amb el Raval, el tándem que sempre ha existit entre el seu escenari i el batec polític i social de la ciutat de Barcelona.

A PROPOSTES MERAVELLOSES desvetllarem perquè l'horitzó sempre ha estat present a qualsevol obra pictòrica, i pel pintor, sempre ha estat un repte representar la seva esència pessant. La Fundació Miró innagura l'exposició 'Diàlegs amb l'horitzó' on podrem recorrer l'evolució de la pintura i la plasmació d'aquest concepte des del s. XV fins a l'actualitat. La Montse Soto ens aproparà a aquesta conversa pictòrica entre pintors com Dalí, Turner o Monet i l'horitzó.

A L'HORA DEL TE la Carmen Alcaraz es portarà les històries que amaga la gastronomía. Receptes, àpats, vins, maridatges' un recorregut d'essències, textures i gust on descobrirem que amaguen les cuines d'arreu del món.

A AIXÒ ÉS ART? la Pilar Sampietro ens parlarà de les noves tendències més innovadores de les arts plàstiques. Propostes fresques, fervents, plenes de creativitat i vigor. Tot plegat, ens farà afirmar que aixó és art.

Wonderland
Más opciones