Vida verda Ràdio 4

Vida verda

Diumenge de 20.00 a 21.00 hores. Dilluns de 02.00 a 03.00 hores (Rep)

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.14.0/js
  • Vida verda - Qualitat de l'Aire i Arquitectura Efímera

Vida verda - Qualitat de l'Aire i Arquitectura Efímera

18 març 2017

Barcelona és una de ciutats europees amb major densitat de vehicles circulant per kilòmetre quadrat, molt més que Madrid. El seu aire no és saludable segons la OMS i no és legal segons la normativa europea. Aleshores, perquè no hi posem solució?. Des de la Plataforma per la Qualitat de l’Aire estan treballant per assolir mesures conjuntes que afavoreixin la reducció del trànsit en vehicle, que finalment és gran part del problema. Jaime Benavides és un dels activistes de la Plataforma i ens explica exemples d’altres ciutats que han aconseguir reduir contaminació. Oferim les dades reals de consum energètic mitjançant fonts renovables a Catalunya. Coneixem el Primer Festival Efímer d’Arquitectura i Música que es farà a la Nau Bostik a partir del 7 d’abril. Abel Justo és el seu director i ens parla de les possibilitats de creació d’escenaris amb canyes o amb fusta i amb encaixos sense ús de cap altre material d’unió. Es tracta d’una nova aposta per imaginar i experimentar les possibilitats que tenen materials orgànics per crear grans estructures efímeres que acullin activitats i accions temporals. El Festival acabarà amb un dia de festa amb actuacions de grups en vi i també bar i gastronomia mòbil. Escoltem la música de: Emperador-Escalarem l’Everest; L’Artista Convidat-Caminarem Junts; Mireia Vives i Borja Penalba-Si no fores”;Dente-GEometria Sentimentale.

veure més sobre "Vida verda - Qualitat de l'Aire i Arquitectura Efímera" veure menys sobre "Vida verda - Qualitat de l'Aire i Arquitectura Efímera"

Els últims 553 programes de Vida verda

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos