Vida verda   El pa no es llença 16/11/2011 52:06

El forner Xavier Barriga ha publicat un llibre en el que, sense voler-ho, ens alerta sobre la nostra manera de consumir els aliments. Les seves 'Receptes casolanes amb pa d'ahir' és un recull d'enginys culinaris que podem fer amb el pa sec que ens queda al calaix. L'objectiu: no llençar-lo i aprofitar-lo fins a la darrera engruna. Però al darrera hi ha el missatge del creador dels forns Turris, un home acostumat a viure entre farina i que aposta pel pa de veritat, de lenta fermentació i sense aditius. Sobre la nostra relació amb els aliments ens alerta també Jordi Peix, del Banc dels Aliments. Amb ell parlem del malbaratament alimentari a occident i del milió i mig de persones a Catalunya amb mancances alimentàries. Helena Escoda de Libera, ens parla de l'èxit de la seva campanya Mercats Ètics, gràcies a la qual s'estan deixant de vendre animals en els mercats ambulants de Catalunya. Escoltem la música de La Iaia, Joan Dausa, Coto Fluix i Pulpopop.

Vida verda
Más opciones