Vida verda Ràdio 4

Vida verda

Dissabte de 08.00 a 09.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Llum a casa+RaigVerd+Emergència Climàtica+NoFemelCIM

Vida verda - Llum a casa + RaigVerd + Emergència Climàtica + NoFemelCIM

13 abr. 2019

 

Buscar la llum per llegir, millor natural o que imiti la natura. Ho explica Sílvia Ferrer-Dalmau a l’espai de Casa Saludable. Presentem l’editorial Raig Verd compromesa amb la força de la literatura per salvar el costat salvatge del planeta i la seva fragilitat actual, Laura Huerga ens parla de dos llibres “Juny” de Gerbrand Bakker i “Perquè les dones salvaran el planeta”. Alex Guillamón forma part del col·lectiu Rebel·lió o Extinció, la versió a Catalunya del moviment internacional ExtinctionRebellion, convoquen aquest Dilluns15 d’abril a les 18.15h Pl Catalunya. La proposta del Col·lectiu NoFemelCIM per recuperar el territori del Penedès i atorgar-li el valor d’agroregió fa 10 anys que està paralitzada, ara demanen que es desencalli per tirar endavant projectes agroalimentaris i ecològics que aturin l’atur a la zona, recuperin els espais industrialitzats en l’abandonament i renaturalitzin el territori.

veure més sobre "Vida verda - Llum a casa + RaigVerd + Emergència Climàtica + NoFemelCIM" veure menys sobre "Vida verda - Llum a casa + RaigVerd + Emergència Climàtica + NoFemelCIM"

Els últims 610 programes de Vida verda

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos