Vida verda   microorganismes i Eco d'Aquí 04/12/2013 56:12

La natura està plena de microbis beneficiosos naturals, actuen de diferent manera en tots els aspectes de la vida, inclòs el nostre propi cos. Ara les darreres tendències tecnològiques estan facilitant el foment de ceps microbi òtics destinats a ser aplicats en la nostra salut, la higiene diària, l'agricultura o la neteja per restablir també la salut de la terra. Així ho desenvolupa Mes Probiotics, una empresa de microorganismes catalana que ja porta un temps explicant els beneficis de rebre l'ajut macrobiòtic en les nostres vides. David Torrelles és un dels seus creadors i Eduardo Hidalgo para del vesant a la salut humana d'aquests microorganismes. El Professor de recerca ICREA Jeroen Van Den Bergh alerta dels senyals d'optimisme sobre la reducció ciutadana en l'ús de l'energia i explica com en definitiva les claus i la solució del problema del canvi climàtic estan en un Acord Internacional que Europa hauria de liderar i fer entendre als estats més contaminants, parlem amb el del concepte d'Acreixement. Alejandro Guzmán tenia una estrella Michelin en rebosteria i va deixar la seva exitosa carrera de xef per dedicar-se al consum responsable de productes ecològics i de temporada d'aquí. Eco-d'aquí és la seva aposta, amb la que fomenta els menús escolars ecològics, les màquines d'oficina amb aliments sans i les cistelles eco a casa per omplir el nostre rebost personal. Jose Navarro està amb ell per ajudar a que es facin realitat els mil i un projectes d'aquest chef actiu. Escoltem la música de oscar Briz i el seu darrer treball 'Youth'.

Vida verda
Más opciones