Vida verda Ràdio 4

Vida verda

Diumenge de 20.00 a 21.00 hores. Dilluns de 02.00 a 03.00 hores (Rep)

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.14.0/js
  • Vida verda - Economia Humana vs Economia Trump

Vida verda - Economia Humana vs Economia Trump

03 juny 2017

L’Economia Humana impulsa el desenvolupament empresarial amb prosperitat humana i mediambiental, es un nou concepte que posa en valor elements com la motivació dels treballadors, la inclusió social i les practiques que afavoreixen la salut del planeta. Els seus defensors, com Ferran Caudet, afirmen que amb ella es genera oportunitat de negoci i que a més aquest negoci és ètic. Organitzen trobades d’empresaris com les que es faran al MEAM, Museu Europeu d’Art Modern, a Barcelona. Comparem els valors d’aquest concepte econòmic amb el que ha argumentat Donald Trump per anunciar la sortida dels EUA dels Acords de París. Héctor de Prado, responsable de clima de Amigos de la Tierra, ens explica on hi ha les claus per entendre aquesta decisió i quines conseqüències pot tenir pel planeta. Descobrim les 300 activitats que es faran arreu de Catalunya dins la Setmana de la Natura. Ana Parisi, una de les persones que coordina les activitats explica com buscar a la web setmananatura.cat la que millor s’ajusti a les nostres inquietuds, des de promoure la biodiversitat o participar amb accions de ciència ciutadana. Escoltem la música de: Cesc Freixas- Heura;Quico el Celio-No tinc diners; Urbalia Rurana- Esbós de xiquet eixint d’escola; Marinah- Medio Pan; Pepet i Marieta-Somriu.

veure més sobre "Vida verda - Economia Humana vs Economia Trump" veure menys sobre "Vida verda - Economia Humana vs Economia Trump"

Els últims 549 programes de Vida verda

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos