Vida verda Ràdio 4

Vida verda

Dissabte de 08.00 a 09.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Biodiversitat Urbana + Pla Clima + Ultra Clean Marathon

Vida verda - Biodiversitat Urbana + Pla Clima + Ultra Clean Marathon

13 maig 2018

Davant la situació de canvi climàtic que vivim les ciutats, hem d’aplicar mesures preventives. Algunes iniciatives ja van cap a aquesta direcció i les exposem en el programa. A nivell d’energia Joana Mundó ens explica com estem pagant una de les electricitats més cares d’Europa i ni de bon tros cobrem els sous meus elevats, aquest fet augmenta el casos de pobresa energètica i els danys col·laterals son elevats. A les ciutats un dels elements preventius ha de ser millorar la qualitat de la biodiversitat urbana, en això treballen des de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la sostenibilitat, Enric Coll que n’és tècnic de la secretaria, ens explica com ho estan fent als carrers i també amb seminaris i xerrades que s’allarguen fins el 12 de juny. Amb Irma Ventayol, parlem del Pla Clima de Barcelona que s’acaba de presentar, mesures a curt i llarg termini perquè la ciutat adopti la resiliència necessària en temps de crisi climàtica. Parlem de la Ultra Clean Marathon, set maratons consecutives des d’aquest diumenge per netejar espais naturals, l’esportista Albert Bosch ens guía pel camí i ens parla de la iniciativa “coge 3”, referint-se a 3 plàstics abandonats a la natura, de la que ell n’és ambaixador.

veure més sobre "Vida verda - Biodiversitat Urbana + Pla Clima + Ultra Clean Marathon" veure menys sobre "Vida verda - Biodiversitat Urbana + Pla Clima + Ultra Clean Marathon"

Els últims 584 programes de Vida verda

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos