Serveis informatius Ràdio 4   Edició Vespre - 22 d'abril 2015 22/04/2015 24:41

El president Mas fa un advertiment a Esquerra. Si no compleix el pacte d'estabilitat les eleccions pel 27S estan en l'aire. Mas diu que és la seva intenció que els comicis se celebrin en aquesta data i que ho seran, paraules textuals, "previsiblement". Respón Oriol Jonqueres que els republicans són lleials.

Membres de la comunitat educativa es concentren a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, convocats pels sindicats de professors de secundària, en record del mestre mort dilluns per un nen de 13 anys a l'Institut Joan Fuster de Barcelona.

Avui, Dia de les Esquadres, el conseller d'interior, Ramon Espadaler, ha demanat competències per a la lluita policial contra el yihadisme.

I entre d'altres temes també...el pla de Catalunya contra el càncer, del canvi de política en immigració que demana Amnistia Internacional als caps de govern que demà es reuneixen en la cimera extraordinària i com no, de la Diada de Sant Jordi que oficialment ja comença amb el pregó a l'Ajuntament de Barcelona. Propostes per a gaudir de la jornada a Barcelona, Ken Follet i el seu primer Sant Jordi, i els que podrien ser demà els llibres més venuts.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones