Serveis informatius Ràdio 4   CAP DE SETMANA - 4 DE JULIOL DE 2015 04/07/2015 29:54

 -- La Policia Nacional ha detingut aquesta matinada a Badalona un home per fer presumptament de manera intensa i prolongada tasques d'enaltiment, proselitisme, propaganda i difusió del terrorisme jihadista. El ministre Jorge Fernandez Diaz ha fet avui una descripció del detingut.

 

-- El seguiment de la jornada de vaga d'aquest dissabte, convocada pels treballadors de la UGT a PortAventura, està tenint un seguiment irregular. De moment ha afectat l'entrada de clients al parc i els accessos als treballadors. Els vaguistes volen acabar amb els sous de 670 euros i les contractacions temporals.  

-- El CanetRock 2015 enllesteix els últims detalls i es prepara per rebre 20.000 espectadors. Destaca l'actuació de la Banda Impossible, formada per diferents cantants de rock català dels anys 90 que interpretaran temes "mítics" de l'època. Així ho ha explicat l'ideòleg del CanetRock, Josep Maria Mainat.

 

-- El cantant Joan Manuel Serrat celebra el seus 50 anys dalt dels escenaris  amb 'Antologia desordenada', una gira de concerts que avui arriba al Grec. Un repàs per mig se gle de cançons, que han emocionat i connectat amb generacions i generacions. 

 

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones