Serveis informatius Ràdio 4   Edició Vespre - 16 octubre 2019 16/10/2019 29:53

Primera condemna del govern als aldarulls que es van produir ahir a les diferents capitals catalanes per part de grups de manifestants violents en acabar les manifestacions pacífiques convocades per les entitats sobiranistes davant les delegacions del govern. Ha estat per part del conseller d'Interior Miquel Buch. El president Torra no s'hi ha referit quan aquest matí ha estat preguntat mentre participava en un tram de les marxes de la solidaritat que des de primera hora recorren les carreteres catalanes en direcció a Barcelona. Milers de persones es van sumant a mesura que avancen cap a la capital catalana en aquestes marxes que estan tallant continuament carreteres al seu pas. 

Els CDR's han convocat a la confluència entre els carrers marina i Gran Via de les corts catalanes, els estudiants han començat avui els tres díes de vaga que han convocat i recordem que divendres també els sindicats independentistes criden a la vaga.

El govern espanyol que no descarta cap escenari tot i que insisteix en que no es donen les circumstàncies per aplicar el 155 manté reunions bilaterals amb els líders dels principals partits per a estudiar la situació.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones