Serveis informatius Ràdio 4   Edició Vespre - 10 juliol 2019 10/07/2019 29:54


PSOE i Unidas Podemos continuaran negociant per arribar a algun acord que permetei la investidura de Pedro Sánchez. Tots dos partits mantenen oberts els seus canals de comunicació per seure en una taula de diàleg 24 hores després de la darrera reunió fallida entre Pedro Sánchez i Pablo Iglesias. Tots dos  manifesten que estan en contra de la celebració de noves eleccions però les diferències es mantenen.

A Catalunya el conflicte està ara a la Diputació de Barcelona perquè demà s'ha de constituir i encara no hi ha presidència. ERC està gastant els darrers cartutxos amb JXC perquè no pactin amb els socialistes.On sí s'ha arribat a un acord de govern com ja sabíem és a l'Ajuntament de Barcelona entre Barcelona en Comú i PSC. Avui s'ha donat a conèixer aquest acord, el cartipàs, El govern de Barcelona tindrà sis tinences d'alcaldia amb una dedicada a la seguretat que liderarà Albert Batlle, ex director dels Mossos d'Esquadra.

I encara a Barcelona es podrà seguir contractant el servei dels vehicles amb lloguer de conductor, els VTC, amb un quart d'hora d'antel.lació perquè el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha suspés cautalarment els articles del reglament de l'àrea metropolitana de Barcelona que obligava a partir de dilluns vinent a contractar el servei una hora abans.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones