Serveis informatius Ràdio 4   Edició Migdia - 31 de març 2015 31/03/2015 29:55

Operació de la Guàrdia Civil a Badalona contra el terrorisme jihadista amb quatre detinguts d'una mateixa família marroquina. El matrimoni i els seus dos fills menors de 16 anys als que avui mateix tenien previst enviar a Síria via Marroc i Turquia per a integrar-se a files del DASH, vinculat a l'Estat Islàmic. L'ajuntament badaloní investigarà perquè no hi havia coneixement sobre la decisió d'abandonar l'escolarització obligatòria. Els quatre passaran demà a disposició de l'Audiència Nacional.

El president Mariano Rajoy assegura que l'acord signat per CDC, ERC i les entitats sobiranistes per a la independència és contrari a 500 anys d'història i farà tot el possible per a evitar cap ruptura a l'Estat. El govern d'Artur Mas respon que la seva actitud només fomenta el caràcter plebiscitari del 27-S.

Una setmana després del tràgic accident aeri a Seyne-les-Alpes, els equips de rescat continuen buscant la segona caixa negra i els cossos per a la seva identificació. Les autoritats franceses ja han finalitzat la via terrestre fins a la zona de l'impacte.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones