Serveis informatius Ràdio 4   Edició Migdia - 3 d'abril 2015 03/04/2015 29:59

Importants retencions de trànsit fins amigdia a les vies d'accés amb destinació a la costa i a l'interior. Més de 250 mil vehicles han sortit aquest matí de l'àrea metropolitana de Barcelona. Interior reforça els agents de mobilitat però tambe les brigades mòbils per l'afluència massiva de visitants nacionals i estrangers. 

Els catalans han apostat pel turisme de proximitat amb noves ofertes de senders i atractius a la ciutat de Barcelona, però també han triat destinacions a ciutats espanyoles i a les principals capitals europees.

Milers de persones s'han aplegat  aquest mati a l'Hospitalet de Llobregat per seguir els passos que ha tret la Confraria laica dels 15+1 .

Les anàlisi de la segona caixa negra de l'avió Airbus A320 de Germanwings confirma que el copilot Andreas Lubitz va estavellar deliberadament l'aparell als Alps francesos, canviants les ordres de comandament que activava el descens.

C's presenta candidatures a les municipals i autonòmiques mentre continua augmentant la seva afiliació.

El president del PSC, Miquel Iceta, anuncia que proposarà que les primàries al partit siguin el mateix dia que les convocades pel PSOE el 26 de juliol.

El secretari general de CDC, Josep Rull, advoca perquè la ciutadania col.labori en la redacció de la constitució catalana que preveu el full de ruta sobiranista.

El coordinador nacional d'ICV, Joan Herrera, explica que el full de ruta del partit dóna suport al referèndum pero no avala el caràcter plebiscitari del 27-S.

El circ Raluy instal.lat al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès.

La Filmoteca commemora el centenari del naixament d'Orson Welles amb un extens programa d'activitats.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones