Serveis informatius Ràdio 4   Edició Cap de Setmana - 30 de maig 2015 30/05/2015 29:54

 -- El president d'Esquerra Republicana Oriol Junqueras ha dit avui a Sitges que la corrupció genera incerteses i no pas la independència. Així ha respost al president del Cercle d'Economoa Antón Costas, que li ha manifestat els dubtes de l'empresariat català pel debat sobiranista.

 

-- Els treballadors subcontractats de Telefònica-Movistar han arribat a un acord amb l'empresa i tenen previst abandonar voluntàriament la botiga del Portal de l'Angel que ocupen des de la setmana passada. Aquesta nit en assemblea els treballadors han fet algunes propostes per desencallar el conflicte i s'ha produït un "acostament" de posicions.

--  El servei del cremallera i els funiculars de Montserrat patirà alteracions en el seu servei la tarda d'aquest dissabte a causa de la vaga convocada pels treballadors de l'Explotació de Montserrat. Demanen l'equiparació salarial amb el personal de Línies Metropolitanes.

-- Darrera jornada del Festival Primavera Sound amb reclams procedents directament des de Nova York. Són les bandes Swans, Interpol i Strokes. Avui balanç d'aquesta festival que celebra la 15èna edició amb més de 300 concerts.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones