Serveis informatius Ràdio 4   Edició Cap de Setmana - 2 de maig 2015 02/05/2015 29:59

 -- Aquesta migdia ha sortit de la base aèria de Saragossa un avió amb membres de l'exèrcit i de la Guàrdia Civil per participar a les tasques de rescat al Nepal i trobar els 59 ciutadans espanyols que encara no han pogut ser localitzats. Entre els desapareguts hi ha la jove barcelonina Roser Palau. La seva mare ha denunciat en les darreres hores la ineficàcia del ministeri d'exteriors.

 

-- Més de 600 bloguers de viatges d'una quarantena de països participen fins avui a Lloret de mar al Congrés Mundial TIBEX. La cita va començar dijous i aquests dies es calcula que s'estan generant 400 milions d'impressions en mitjans digitals relacionades amb l'esdeveniment i amb la destinació Costa Brava. 

 

-- Coincidint amb la Festa Major de la Santa Creu, demà diumenge, el poble de Salomó, al Tarragonès, dóna el tret d’inici a les representacions del tradicional Ball del Sant Crist. Es tracta d’un espectacle que combina teatre i dansa, que pertany al gènere dels balls parlats i està declarat Element Festiu Patrimonial d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya. 

-- A Lleida ja està en marxa la 26ena edició de la Fira de Titelles. En aquesta edició s'ha volgut potenciar el paper de la fira com a plataforma de mercat per als professionals dels titelles i les arts escèniques. L'organització treballa per obtenir el reconeixement de fira estratègica per part de la Generalitat amb vista a l'edició de 2016. 

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones