Retalls   Retalls - 30 de març de 2019 30/03/2019 26:25

El retalls se centra aquesta setmana en la declaració del responsable de la investigació del 1-d’Octubre que ha definit el clima viscut a Catalunya com a “insurreccional” tot i que no va caldre practicar detencions. Daniel Baena ha revelat que li van ordenar indicis de rebel·lió i sedició ja al 2015.

Mentrestant, l’exprofessor pederasta, Joaquim Benítez ha demanat perdó en el judici pels abusos a menors als Maristes, tot i declarar que es va sentir emparat pel centre.

Amb el procés com a teló de fons, el ministre d’exteriors, Josep Borrell abandonava “alterat” una entrevista incòmode amb un canal de televisió alemany, i Miquel Iceta s’autoesmenava desprès d’assentir a la pregunta de si s’hauria de plantejar un referèndum pactat en el cas que el 65% dels catalans dones suport a la Independència.

De l’exterior, la confusió creix entorn al Brèxit desprès que la Cambra dels Comuns hagi rebutjat per tercera vegada el pla d’acord de Theresa May... I el president de Mèxic, Lopez Obrador ha reclamat al rei i al Papa que demanin perdó pel abusos de la conquesta d’Amèrica.

Retalls
Más opciones