Retalls   Retalls - 20 de juliol de 2019 20/07/2019 26:26

El Retalls posa el focus aquesta setmana en les negociacions prèvies a la sessió d’investidura de la setmana vinent al Congres. El president del PSOE, Pedro Sánchez, ha vetat explícitament l’entrada al seu govern de Pablo Iglesias, que finalment ha renunciat a entrar a l’executiu. Els socialistes valoren ara incorporar altres membres destacats de Podemos com Irene Montero. 

A Catalunya, l’esquerda entre Junts per Catalunya i Esquerra es fa mes evident pels suports a la investidura de Sánchez i l'anunci, unilateral, del president de la Generalitat de no convocar eleccions si hi ha una sentència desfavorable en el judici del procés. 

De l’exterior ens referim a la polèmica racista dels Estats Units per l’atac del president Donald Trump a 4 congressistes de color i a l’apel·lació a la unitat de la nova presidenta de la Comissió Europea una vegada assolit, per només 9 vots, l’aval del Parlament. 

Mes a prop, també sentirem els testimonis en relació al nou cas de violació a una menor a Manresa, la polèmica pel rescat de tres catalanes espeleòlogues a una Cova de Cantabrià i les queixes dels responsables del Sonar per la inacció de la Fira arran de la vaga dels muntadors. 

Retalls
Más opciones