Retalls   Retalls - 9 de setembre de 2019 07/09/2019 25:06

Primera derrota política de Boris Johnson com a Primer Ministre del Regne Unit pel Brexit. El Parlament Britànic ha bloquejat la possibilitat d’una sortida sense acord i obligarà Johnson a demanar una nova prorroga fins al gener si no dimiteix abans. Mentrestant, la crònica internacional també esta marcada pels devastadors efectes de d’huracà Dorian a les Bahames. 

A Madrid, PSOE i Podemos segueix sense acostar posicions per intentar evitar unes noves eleccions. Els socialistes han ofert un programa de 370 mesures i càrrecs de responsabilitat fora del govern, però la formació de Iglesias segueix dient NO. A Catalunya, mentrestant, el president Torra adverteix que una sentencia del procés desfavorable reobriria el camí de la independència. 

A Barcelona, nou apunyalament mortal, aquesta vegada a una discoteca del Port Olímpic que obliga a Interior, ajuntament i societat civil a buscar formules per resoldre la “crisi de seguretat”. I el món de l’esport esta de dol després de trobar el cadàver de l’ex-esquiadora Blanca Fernández Ochoa desapareguda a la Serra de Guadarrama. 

Retalls
Más opciones