Baleares Informativos   Radiodiari Migdia- Balears- 11/02/16 11/02/2016 50:20

Jaume Matas ha assumit la culpa d'haver contractat Iñaki Urdangarin i l'Institut Nóos, gràcies a un pacte amb la fiscalia anticorrupció.

L'expresident ha reconegut a la vista oral que això va ser decisió seva, però ha descarregat les responsabilitats de la gestió dels convenis del forum Illes Balears i de l'equip ciclista en els seus subordinats, sobretot en l'exdirector general d'esports, Josep Lluís Ballester.

Els sindicats critiquen l'esborrany del decret que elabora el Govern. Troben que el text no garanteix els mínims de català i que hauria d'aplicar les directrius europees en metodologia d'aprenentatge de llengües estrangeres.

El Consell de Mallorca vol que la platja verge de Son Serra de Marina es quedi com està. El ple ha aprovat una moció que demana a l'ajuntament de Santa Margalida la retirada del projecte d'instal·lació de xibius a Son Serra.

Els pagesos de sa Pobla comencen la campanya d'exportació de patata primerenca que enguany es veu afavorida per l'avançament de la collita a causa del bon temp.

Baleares Informativos
Más opciones