Cataluña Informativos   Edició Migdia-3 d'agost 2015 03/08/2015 29:59

 La vicepresidenta del Govern, Neus Munté, assegura què el decret de convocatòria del 27-S què avui signa Artur Mas és legal per a evitar qualsevol impugnació, i que només els vots dels catalans faran que aquestes eleccions siguin plebiscitàries. 

CDC defensa el caràcter plebisictari. El PSC no desconfia del caràcter legal del decret però atribueix l’hermetisme de la signatura a la por a coincidir amb les eleccions generals. C’s considera que el secretisme només busca cridar l’atenció. El PP insisteix que serà Mas qui amb el seu objectiu acabarà desconnectat dels catalans. La vicepresidenta Saenz de Santamaría demana a Artur Mas neutralitat i legalitat en la convocatòria dels comicis.

Dues persones han mort en estavellar-se i cremar-se l’ultralleuger en el què viatjaven quan feien la maniobra d’enlairament a Viladamat.

L’aeròdrom d’Alfés tanca definitivament les instal.lacions en compliment d’una sentencia judicial.

L’incendi què crema en una empresa desballestadora de Vallbona d’Anoia estabilitzat però obliga novament a confinar els veïns de Capellades pel vent de marinada. 

El conseller d’Agricultura reclama que es pagui urgent les indemnitzacions per les destrosses de la pedregada a la plana de Lleida.

Catalunya impulsa la venda de vehicles a Espanya amb 100 mil unitats matriculades al juliol.

El celler centenari Raimat dóna inici a la campanya de recol•lecció del raïm 2015 amb una jornada de verema manual nocturna.

Cataluña Informativos
Más opciones