Món possible   Món possible - 22 de maig de 2016 21/05/2016 57:26

Parlem d'Educació Pública a "Món Possible" amb Rosa Cañadell, de l'Assemblea Groga que ha impulsat la ILP vetada al Parlament aquesta semana pels vots de Junts pel Sí i el Partit Popular. I ens acompanyen membres de l'Escola Mar Nova de Premià, on volen suprimir la línia de P-3 i traslladar la resta d'alumnes a una altra escola, i de la Xarxa Groga de l'Hospitalet, que reivindica la fi de les classes en barracots mentre molt a prop hi ha escoles d'èlit concertades, que discriminen per sexe.

Repassem quantes persones dormen al carrer a Catalunya. Aquesta semana s'han fet recomptes a diversos municipis, entre els quals Barcelona ciutat. Analitzem les dades amb la Síndica de Barcelona, Mª Assumpció Vilà, que va participar com a voluntària en el recompte.

Anem fins al Nepal, per conèixer com està el país un any després del terratrèmol que va causar uns 9 MIL morts i més de 22 MIL ferits. Tot just ara comencen les tasques de reconstrucció. Parlem amb cooperants que hi treballen.

I sentim les reflexions de Svetlana Aleksièvitx, Premi Nobel de Literatura, i màxim representant de l'anomenada "literatura de veus", que ha estat aquests dies a Catalunya.

Món possible
Más opciones