Cataluña Informativos   EDICIÓ MIGDIA- 7 d'agost 2015 07/08/2015 50:03

 Ines Arrimadas cap de llista de C’s per al 27-S celebra que el ministre de Justícia plantegi una redefinició de les competències entre Estat i autonomies però ho considera poc creïble per l’immobilisme expressat fins ara. Lluís Rabell, cap de llista de catalunya Sí que es Pot afirma a RNE què no respon a les demandes d’autogovern i de participació democràtica què exigeixen els catalans. Xavier Garcia-Albiol del PP dóna el seu suport a la proposta de Rafael Catalá si ha de servir per a construir unitat.

Les xifres d’ocupacio de turisme permeten penjar el cartell de ple a la ciutat de Barcelona però també al Pirineu de Lleida. A la Costa Brava i la Costa Daurada l’ocupacio se situa a nivell molt alts i les perspectives per a la resta de mes és del 90% de mitjana  a bona part del territori.

Els colors dels vehicles influeixen en l’augment de la temperatura al seu interior.

Opcions per a desconnectar del mòbil de la feina a les vacances.

Els Mossos recomanen no informar dels nostres desplaçaments a les xarxes socials per a evitar els robatoris a casa.

Els pagesos de la fruita dolça es concentren contra la política de preus a la baixa què imposen les centrals de distribució.

El Govern nega l’alliberament de milers de mosques transgèniques què tenia l’objectiu de combatre la mosca de l’olivera.

Luz casal presenta al Festival de Perelada el seu darrer treball Almes Gemelas.

Cataluña Informativos
Más opciones