Cataluña Informativos   Edició Migdia - 6 d'agost 2015 06/08/2015 29:59

 L’ajuntament de Castelldefels ha decretat tres dies de dol, ha fet un minut de silenci i ha celebrat un ple extraordinari en repulsa dels homicidis comesos aquesta nit per un home què primer ha disparat la seva dona i els dos fills de 12 i 7 anys i després s’ha suïcidat.

El jove de 17 anys detingut ahir a Rubí per degollar la seva mare ha ingressat en un centre d’internament de menors.

La xarxa de traficants de droga desmantellada pels Mossos al barri de la Font de la Pòlvora a Girona es salda amb 28 detinguts, 5 dels quals han ingressat a la presó. L’organització tenia almenys 8 punts de venda de diferents substàncies.

El servei català de trànsit ha imposat 11 mil multes en un mes amb els nous radars per tram instal.lats a la xarxa viària. La seva directora de Trànsit, Maria Eugènia Domènech, explica a Ràdio 4 què ara ja són 11 els trams de via controlats a Catalunya amb aquest sistema i què d'aquí a finals d'any s'implantaran 6 més. 

El secretari general de la UGT a Catalunya, Josep Maria Alvarez, en declaracions a RNE encoratja als partits a no amagar darrera el plebiscit les propostes economiques i socials.

El candidat del PP a la Generalitat, Xavier Garcia Albiol, carrega amb força contra la llista independentista de Junts pel Sí.

Manos Limpias demana a la fiscalia general de l’Estat que detingui Artur Mas per sedició i provocació. 

Entitats veinals i de l'àmbit del medi ambient i el transport demanen la connexió inmediata del tramvia per la Diagonal, com un primer pas per reduir la contaminació de Barcelona i la seva àrea metropolitana què està augmentant per les altes temperatures i la recuperació del trànsit privat.

Endesa ja ha iniciat les llargament reivindicades obres de soterrament de la línia elèctrica que travessa els 4 quilómetres i mig de la platja del Trabucador de Tarragona.

El violoncel que va tocar Pau Casals es podrà escoltar aquesta nit quan actuï l'israelià Amit Peled , en el marc del Festival Internacional de Música Pau Casals al Vendrell.

El tenor peruà Juan Diego Flórez retorna avui als escenaris del Festival de Perelada.

Cataluña Informativos
Más opciones