Cataluña Informativos   Edició Migdia-21 d'agost 2015 21/08/2015 29:59

 Catalunya ha rebut la visita de 2’3 milions de turistes estrangers al mes de juliol. Un 10% més que al juliol de 2014 i suposa el 25% del total rebut al conjunt de l’Estat. Una xifra què incrementa la demanda en els sectors hoteler, restauracio i també del taxi, tot i que també implica augment de conductors sense llicència què fan transport de passatgers. Contra la competencia deslleial, desenes de taxistes s’han concentrat aquesta matinada en una de les zones més turístiques de Barcelona, el Port Olímpic. Una protesta de denuncia però també per reclamar una reunió amb Ada Colau.

El sector de l’oci nocturn denuncien que els seus números no quadren amb els oficials perquè el turisme nocturn s’ha reduït a les principals zones turístiques. Salou ha iniciat campanya de conscienciació de l’oci nocturn.

 

L’alcaldessa de Barcelona Ada Colau defensa la consulta a la ciutat per a decidir sobre l’adhesió de l’ajuntament a l’AMI malgrat què ara caldrà votar en un ple extraordinari forçat per ERC, CiU i la CUP. Assegura que BComú s’abstindrà i no hi haurià majoria.

Unió presenta esmena a la totalitat dels PGE 2016 perquè maltracta Catalunya.

Tarragona avisa què l’inexistència de pressupostos per als Jocs del Mediterrani al 2017 posa en risc algunes instal.lacions.

El rescat de les autopistes de la Generalitat costaria uns 2.500 milions d'euros.

Noves postes de cargol poma al Baix Empordà.

Un mosso fora de servei rescata cinc menors i un adult d’un vehicle que estava sent arrossegat per la riera de Cunit.

El jutge què investiga  la mort del manter senegalés a Salou demana una inspecció ocular a la zona on va morir.

Cataluña Informativos
Más opciones