Cataluña Informativos   Edició Migdia- 11 d'agost 2015 11/08/2015 49:28

 Aldarulls a Salou d’un grup de ciutadans amb els Mossos d’esquadra què han acordonat la zona on aquest matí un home de 50 anys i de nacionalitat senegalesa ha mort després de precipitar-se d’un tercer pis  fugint d’un registre policial contra la propietat intel.lectual. Les baralles han obligat a interrompre la circulació ferroviària.

Un mes per la Diada. Amb més de 130 mils inscrits a la Via Lliure a la Meridiana convocats per Ara és l’hora, el president de l’ANC Jordi Sánchez diu a RNE què  la mobilització està oberta a tothom amb independència de qui es voti . Confia què no es prohibirà la manifestació tot i coincidir amb el primer dia de campanya pel 27-S. Societat Civil Catalana, la plataforma contrària al sobiranisme no considera ètic la coincidència de la campanya amb la Diada. 

Un any despres de l'inici a Catalunya del programa Garantia Juvenil dirigit a joves que ni estudien ni treballen, els sindicats admeten el fracas que suposa que fins ara només s'hagin inscrit poc mes de 9 mil joves, menys d'una tercera part dels esperats. 

Reaccio a les terres de l'Ebre davant l'anunci que el Govern espanyol estudia si torna a explotar la plataforma Castor.

Algunes empreses es plantegen l’ús civil dels drons a l’espera que el sector es reguli.

L’entitat ecologista Ipcena denuncia excés de contaminació a la plana de Lleida.

El palau de l'Abat del monestir de Poblet ha rebut aquest dilluns la primera part de l'important llegat del prestigiós historiador britànic Paul Preston.

Cataluña Informativos
Más opciones