• Edició Migdia- El PSC reitera el suport a Sánchez. El PDC demana a la CUP sentit de país.

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.10.1/js
  • A mi lista
  • Edició Migdia- 26 setembre 2016

Edició Migdia- El PSC reitera el suport a Sánchez. El PDC demana a la CUP sentit de país.

26 sep 2016

Els partits reuneixen les seves executives amb una doble anàlisi.

Cóm  encarar els possibles acords de govern després que els resultats electorals a Euskadi i Galícia avalen la gestio del PP i el reforcen enfront un PSOE que pateix un important retrocés als dos parlaments a sis dies de la reunió del comité federal i amb un lideratge què trontolla, d’aquí que Pedro Sánchez ha anunciat que vol convocar ja, el congrés federal i primàries a l'octubre.

I d'altra banda, quines estratègies cal abordar cara a la qüestió de confiança a la que aquest dimecres es sotmet el President Puigdemont en el que el full de ruta independentista centrara les bases del seu discurs. El PDC demana  sentit de país a la CUP.

 

En la cronica judicial, pendents de Sixena que reclama novament els retaules del MNAC i de l'augment dels segrestos virtuals. En 3 dies s'ha detectat 14 casos a Badalona.

 

ver más sobre "Edició Migdia- El PSC reitera el suport a Sánchez. El PDC demana a la CUP sentit de país." ver menos sobre "Edició Migdia- El PSC reitera el suport a Sánchez. El PDC demana a la CUP sentit de país."

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

    Lo sentimos. No hay vídeos o audios para la búsqueda efectuada.

    Pruebe a hacer una nueva búsqueda con otros filtros o haga clic en el botón 'Todos los vídeos y audios'.

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos