Cataluña Informativos   Edició Migdia Catalunya - 30 novembre 2015 30/11/2015 50:09

ERC integrant de la coalició de JXSí recorda a la CUP, què en assemblea ha tornat a votar NO a investir Artur Mas President, què és l'únic candidat i què el rival del procés és C's i PP. 

Inés Arrimadas considera què la millor de les alternatives és la convocatòria d'eleccions. Jorge Fernández Díaz convida a Artur Mas a abandonar les seves opcions. Al PSC no els sorpren el No de la CUP però sí el posicionament inamovible de Mas. En Comú Podem defensa la convocatòria del referèndum com l'opció a desbloquejar la situació que viu Catalunya.

Ultimàtum dels comerciants de Barcelona al govern municipal d'Ada Colau contra el que qualifiquen de polítiques regressives de l'ajuntament.
Els comerciants en una trobada aquest matí han carregat contra la gestió que esta fent el consistori en temes com el Top manta, la promoció turistica o la campanya de Nadal.

 Despres del Black Friday i el Ciber Monday d'avui, demà serà un dia per donar. El Giving Tuesday arriba a Espanya amb dos-cents projectes solidaris. El moviment promou la cooperació i el voluntariat entre els ciutadans i les ONG's ara que s'acosten unes dates consumistes.

El ministre de l'Interior afirma que s'esta estudiant les opcions d'integrar els Mossos al Gabinet de Coordinacio Antiterrorista després de reunir-se a Barcelona amb el coordinador antiterrorista de la UE.

L'ajuntament de Barcelona engega demà la campanya de millora de la seguretat, la convivència i la mobilitat a la ciutat en el marc de la campanya de Nadal. Es reforça el personal i el transport public.

Avui fa 15 anys què la Unesco va declarar Patrimoni de la Humanitat el conjunt romànic de la Vall de Boí. Avui reviuen l'emoció de la declaració amb l'esperança que aquest dimarts  tinguin la mateixa sort les falles del Pirineu. A Tarragona també commemoren els 15 anys de la proclamació de Tàrraco com a Patrimoni Mundial per part de la Unesco amb un seguit d’actes i activitats. Destaca la inauguració de la Plaça Unesco i la presentacio d'una moneda pròpia de 5 euros.

 

 

 

Cataluña Informativos
Más opciones