Econòmix   Econòmix - 26 de maig de 2017 26/05/2017 55:36

Avui a l'Econòmix, a l'espai d'actualitat, hem parlat de l'estat de la problemàtica del sector de l'estiba, del preacord entre patronal i sindicats i de la importància de guanyar eficiència en els ports públics espanyols. Aquest assumpte l'hem comentat amb Ignasi Sayol, president de PIMEC Logística.

A continuació, a la tertúlia, hem abordat el sector de la moda a Catalunya fent una repassada dels tipus d'empreses que el conformen, tractant la competència via preu i de les diferències entre fast fashion i slow fashion, de la desestacionalització i de la seva impactant empremta ecològica, sent la indústria de la moda la segona més contaminant del món després del petroli segons un informe del World Economic Forum. Per aquest temari hem comptat amb Gabriela Pedranti, coordinadora del curs de Màrqueting i Comunicació de Moda de l'Institut Europeu del Disseny de Barcelona, i David García, gerent de Modacc (Clúster Català de la Moda i el Tèxtil).

A l'oferta laboral de l'Econòmix hem proposat dues posicions de tècnic de qualitat per treballar en una empresa del sector de l'automoció amb un sou brut anual de 22.000€. Els oients interessats podeu enviar un mail a granollers@gigroup.com.

I a Món FISCAL, el director adjunt de l'Àrea Fiscal de JDA / SFAI Juanjo Martínez ens ha explicat els elements clau de la recent recomanació de la Comissió Europea a Espanya pel que fa a millorar l'eficiència en la despesa pública.

Econòmix
Más opciones