Plaça gran   Plaça gran - 7 de maig de 2017 07/05/2017 29:54

INTERVENEN

Esther Font, tècnica d’exposicions temporals

Jaume Perarnau, Director del mNACTEC

Alumnes de l’Escola Pia de Mataró

Roser Bifet, responsable d’Acció Educativa, Cultural y atenció al Públic del mNACTEC

ARXIU

Jordi Grané, tècnic del mNACTEC

IL·LUSTRACIONS MUSICALS

CONTINGUT

En ocasió de l’exposició "Leonardo da Vinci: El geni i els invents" vam estat al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya que té la seva seu a Terrassa i gestiona el Sistema Territorial del mNACTEC, una xarxa d’equipaments museístics arreu del territori amb l’objectiu de preservar el patrimoni industrial a través del qual poder explicar la industrialització catalana.

Vàrem parlat amb el seu director, estiguérem amb els alumnes del col·legi Escoles Pies de Mataró i, front el laboratori de física experiment Mentora Alsina, la responsable d’Acció Educativa, Cultural y atenció al Públic ens va detallar l'oferta docent.

I avui prosseguim la visita al mNACTEC que ens farà conèixer de prop els 40 enginys ideats pel geni universal Leonardo da Vinci que composen l’exposició "Leonardo da Vinci: El geni i els invents". Ens els comentarà l’Esther Font, tècnica del mNACTEC.

Com a recordatori, inclouen fragments de la conversa que diumenge passat vàrem mantenir amb el director, una tècnica i alumnes de l'Escola Pia de Mataró.

Plaça gran
Más opciones