Món possible   Món possible - 18 d'octubre 2014 18/10/2014 58:51

Aquesta setmana, a "Món Possible" reflexionem sobre la Immigració, tot coincidint amb la campanya "Tanquem el CIE", que aquest dissabte vol encerclar el Centre d'Internament d'Estrangers de la Zona Franca de Barcelona. En parlem amb l'Alba Cuevas, portaveu de SOS Racisme a Catalunya i d'aquesta campanya, Carles Bertran, responsable de Migracions i coordinador del Centre d'Informació als Treballadors Estrangers, CITE de CCOO, i Sara Vilà, diputada d'Iniciativa per Catalunya al Parlament, que aquesta setmana demanava al Govern que no sigui còmplice del manteniment del CIE. 

Amb Joan Raventós, portaveu del Comitè Català d'ACNUR, l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per a l'Ajuda al Refugiat, abordem la situació dels milers de persones --tres mil aquest any-- que perden la vida a la Mediterrània, a la recerca d'una vida millor. 

I coneixem la història de Hassane. Ell va venir del Marroc, fa 12 anys, però aquí és un "sense sostre". Sobreviu gràcies a feines esporàdiques i a l'ajuda d'entitats socials.

Món possible
Más opciones