Món possible   Món possible - 22 de setembre de 2018 22/09/2018 59:40

Molts indicadors científics alerten que ja no podem impedir que la Terra s’escalfi més d’un grau i mig respecte a l’era pre-industrial. Què suposa aquest escalfament del planeta? Doncs, canvis meteorològics causants de fenòmens adversos, en forma de tempestes extremes o de sequera absoluta. I això es tradueix en pobresa, desigualtat, misèria i també en malalties. Encara som a temps de revertir tot això? Els acords internacionals, l’Acord de París, servirà? O, com diuen els més pessimistes, és paper mullat? Ho analitzem amb Josep Cabayol i Marc Prohom, cap de l’àrea de Climatologia del Servei Meteorològic de Catalunya.

Amb l’activista Míriam Hatibi comencem aquesta setmana a mirar el món “Amb ulls de dona”. En aquesta primera entrega, la Míriam ens parla de l'ús de les xarxes socials.

I a les “Històries de refugiats”, coneixem l’Aquilino Nguema Ona Nchama, secretari general de la Unió per a la Democràcia i el Desenvolupament Social a Guinea Equatorial, que va haver de fugir del seu país, represaliat per la dictadura de Teodoro Obiang, i ha aconseguit asil a Espanya.

Món possible
Más opciones