Món possible   Món possible - 15 de juliol de 2017 15/07/2017 01:15:10

"Caravana a Melilla" per denunciar la impunitat de les morts a la Mediterrània, així com la política migratòria i d'asíl d'Espanya i la Unió Europea. En parlem amb Adam Díaz, d'Stop Mare Mortum i participant a la caravana.

En l'últim programa de la temporada, pugem a bord de l'"Open Arms", el nou vaixell de l'ong Proactiva, que se suma a les tasques de rescat a la Mediterrània central del "Golfo Azzurro". Amb el seu director, Òscar Camps, abordem la polèmica sobre el paper de les ONG, acusades de fomentar la immigració irregular.

Coneixem el "Tribunal Permanent dels Pobles", que s'ha constituït a Barcelona per jutjar les violacions de drets humans a les rutes migratòries, de la mà de Jeza Goudinov, coordinadora del Tribunal a Catalunya.

Ens acostem a #VidaMantera, un treball periodístic sobre la venda ambulant no autoritzada, amb un dels seus autors, Yeray Sánchez, i Mònica López, de SOS Racisme. I ens visita també Aziz Faye, portaveu del Sindicat Popular de Venedors Ambulants a Barcelona.

Amb el JORDI SUBIRANA, ens acostem a la figura dels voluntaris, que es van fer molt visibles, ara fa 25 anys, amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona'92. En parlem amb la presidenta de la Federació Catalana de Voluntariat Social, Francina Alsina.

Món possible
Más opciones