Món possible Ràdio 4

Món possible

Dissabte de 16.00 a 17.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Món possible - 9 de maig 2015

Món possible - Estem sortint de la crisi?

09 maig 2015

Davant els diversos indicadors que apunten una recuperació de l'economia, a "Món possible" ens preguntem si realment estem sortint de la crisi o no podrem dir-ho mentre continuin els alts índexs d'atur, pobresa i desigualtats. Hi reflexionem amb Joan Carles Gallego, secretari general del sindicat Comissions Obreres a Catalunya. 

 

Amb el catedràtic d'Anàlisi Econòmica de la Universitat de València Francisco Pérez, director d'Investigació de l'IVIE, l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques, analitzem l'estudi "Serveis públics, diferències territorials i igualtat d'oportunitats". Un treball que posa de manifest com les comunitats de l'arc mediterrani sortim més malparades que les del nord en despesa pública. 

 

Tot coincidint amb el 70è aniversari de l'alliberament dels camps de concentració nazis, ens acostem al cas de Cristòbal Soriano, de 95 anys, supervivent de Mauthausen. La seva història es recull al llibre "Los últimos españoles de Mauthausen", del periodista Carlos Hernández.

veure més sobre "Món possible - Estem sortint de la crisi? " veure menys sobre "Món possible - Estem sortint de la crisi? "

Els últims 198 programes de Món possible

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios