Món possible   Món possible - 30 de juny de 2018 30/06/2018 01:00:00

Tot coincidint amb la Cimera europea sobre Immigració, ens visita a Món Possible Mussie Zerai, activista pels drets dels migrants, com ho va ser ell, que dona avís als guardacostes d'Itàlia i Malta quan té notícia d'una embarcació d'immigrants a la deriva. Per això, té pendent una causa amb la Justícia italiana. Zerai lamenta la falta d'una política migratòria que tingui en compte les persones i assegura que la solidaritat no és un crim.

Amb Juan Hernández Zubizarreta, col·laborador del Tribunal Permanent dels Pobles, parlem de l'audiència que aquest tribunal celebra aquest cap de setmana a Barcelona. Reivindica el concepte de "crims de frontera".

També escoltem les reclamacions dels col.lectius d'immigrants LGTBI, tot just en la Setmana de l'Orgull Gai, per boca del president de l'Associació Catalana per a la integració del col.lectiu LGTBI d'Immigrants, Rodrigo Araneda.


Coneixem una plataforma d'advocats, European Lawyer in Lesvos, que dona assistència gratuïta als refugiats que arriben a l'illa grega; ens visita la seva coordinadora, Chrysoula Archontaki.


I veiem què es pot fer amb les muntanyes d'armilles salvavides que abandonen els refugiats quan arriben a terra. Coneixem les propostes guanyadores d'un concurs d'idees proposat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Món possible
Más opciones