Món possible   Món possible - 2 de desembre de 2017 02/12/2017 56:03

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, ens fem ressò de les seves queixes en matèria laboral. Només una quarta part d’aquest col.lectiu treballa. La discriminació és evident i, en el cas de les dones, encara més. Per això, celebrem la iniciativa que s’ha posat en marxa aquesta setmana: un supermercat, a Manresa, on els deu treballadors tenen alguna discapacitat intel·lectual. Com la Meritxell Garcia, 30 anys, i 10 d’experiència en un restaurant. Afronta una nova experiència laboral amb molta il·lusió i agraïda a AMPANS, una entitat que porta 50 anys treballant per la inclusió laboral d’aquest col.lectiu.

Ens acostem a la SIDA i el moment actual de la Recerca, quan tot just s’acaba de celebrar el Dia Mundial de la Malaltia, amb el Dr. Bonaventura Clotet, director de la Fundació Lluita contra la Sida i eminència mundial en la investigació sobre el VIH.

I a les portes d’unes noves eleccions, escoltem les reivindicacions de ciutadans estrangers que volen votar. Ens ho explica Karlos Castilla, mexicà, Doctor en Dret, activista a SOS Racisme i a l’Institut de Drets Humans de Catalunya, i membre de la nova plataforma Votxtothom.

Món possible
Más opciones