Món possible   Món possible - 15 de desembre de 2018 15/12/2018 01:01:32

"Món possible" des d'Estrasburg, colpejada aquesta setmana pel terrorisme, amb motiu de la concessió del Premi Sakharov del Parlament Europeu al cineasta ucrainès Oleg Sentsov, empresonat a Sibèria per haver-se oposat a l'annexió russa de Crimea. Coneixem el seu cas i el de l'activista marroquí Nasser Zefzafi, del Moviment Popular del Rif, finalista al Premi, juntament amb les ong que salven vides a la Mediterrània, entre les quals Proactiva Open Arms. En parlem amb Anabel Montes, cap de missió de Proactiva, acusada a Itàlia d'afavorir la inmigració il.legal.

L'eurodiputat socialista Juan Fernando López Aguilar ens explica en què consisteix la seva proposta, aprovada aquesta setmana pel Parlament europeu, d'establir visats humanitaris per als migrants. Es podran demanar a les ambaixades i consolats de la UE äls seus països, sense haver de posar en perill la vida al mar.

Amb l'eurodiputat Josep Maria Terricabras, d'ERC, repassem l'Informe sobre la situació dels Drets Fonamentals a Europa, del qual és ponent.

I amb Jaume Duch, portaveu i director de Comunicació del Parlament Europeu, parlem del Brexit, la ferida oberta a la Unió Europea.

Món possible
Más opciones