Món possible   Món possible - 17/06/2017 17/06/2017 01:00:46

Jornada de mobilització a tot Europa, a favor de l'acollida de refugiats. Després de la multitudinària manifestació del febrer a Barcelona, aquest 17 de juny les marxes es repeteixen a la capital catalana, a Tarragona, Calafell, La Jonquera, a Madrid i a diverses ciutats europees.
A les portes del Dia Mundial del Refugiat, el 20 de juny, parlem de l'incompliment dels compromisos d'acollida adquirits pels Estats europeus, que vencen el 26 de setembre, amb Estel.la Pareja, directora de la Comissió Catalana d'Ajut al Refugiat, i Marga Garcia,
coordinadora del grup de voluntaris visitants del CIE de Zona Franca Migra Studium i membre de la plataforma Tancarem els CIE.

Embarquem al Rainbow Warrior, emblemàtic vaixell de Greenpeace, que és aquest cap de setmana atracat a Barcelona dins de la seva campanya internacional "Menys plàstic, Més Mediterrani". Repassem l'impacte d'aquesta contaminació amb Elvira Jiménez, responsable de la campanya d'oceans de Greenpeace.

I coneixem l'Alba Saskian, una jove que ha complert el seu somni de ser escriptora, arran d'una experiència negativa: el diagnòstic d'una malaltia minoritària, que l'ha causat una minusvàlua sensorial.
 

Món possible
Más opciones