Metròpoli   Metròpoli - 15 de maig de 2019. Segona hora 15/05/2019 58:20

Amb els pericos Gonzalo Álvarez, Sergio Martínez i Gonzalo De Martorell analitzem l’actual situació de l’Espanyol. A un peu d’Europa, amb alguns dels seus jugadors al damunt de la taula de grans equips, amb un filial apunt d’entrar a Playoffs d’ascens, i tot sota l’atempta mirada del màxim mandatari Chen Yansheng, que com ja sabeu està a Barcelona per traçar les línies del mercat d’estiu i fer una mica de vida social.

També visitem Caseres, un municipi de la comarca de la Terra Alta, de la mà del seu alcalde, Manel Palau González. Una localitat on hi destaquen les restes del poblat iber de la Gessera i del castell d'Almudèfer, amb l’església annexa de Santa Anna.

Hi ha la creença popular de que la carn de porc és un aliment amb alt contingut en greix, i per aquest motiu molts experts en l’àmbit de la salut no la recomanen dins d’una dieta saludable. Amb l’ajuda e la nostra Àvia Mil·lènial, l’Assumpta Miralpeix, desterrem mites que envolten la carn de porc i també dels beneficis que té per la nostra salut.

Metròpoli
Más opciones