L'Observatori   L'Observatori - 3 de juny 2012 03/06/2012 30:33

Visitem el PCB per a conéixer un nou projecte educatiu i innovador vinculat a la ciència: les Escoles Tàndem. Una relació de FORMACIÓ que permet orientar als estudiants de secundària cap a l'especialització científica amb una conexió directa del professorat amb els professionals i les eines del Parc Científic de Barcelona.

En recerca, us expliquem un treball elaborat per investigadors catalans. Un estudi científic ha demostrat que les apnees del son també comporten un major risc en la manifestacio de tumors, i fins i tot un risc que augmenti la mortalitat per càncer.

I recuperant els projectes cientifics educatius, us proposem de visitar el que serà el campus més gran en extensió, de Ciències Ambientals i de la Terra.

Ubicat a la finca privada mes gran de Catalunya, la muntanya d'Alinyà, al massis del Port del Comte, al Pirineu de Lleida, aquest campus esdevindrà el curs vinent, el laboratori natural mes important de l'estat per als professionals però també per als ciutadans, i tot un referent mundial.

L'Observatori
Más opciones