L'Altra Ràdio Ràdio 4

L'Altra Ràdio

Dimecres de 21.00 a 22.00 hores. Dilluns de 00.00 a 01.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • L'altra ràdio del 5 de juny de 2019

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

L'altra ràdio - Noves tendències a l'ensenyament de Secundària

05 juny 2019

Irene Lapuente, física, ballarina i creadora de La Mandarina de Newton parla del projecte “Natura i Ciutat i els APS”.

En els darrers anys estem vivint una revolució educativa. Les noves tecnologies i el nou paradigma social fan que es promoguin més els aprenentatges en l’acció, per projectes o contextualitzats. Una de les noves tendències és l’Aprenentatge i Servei. Amb aquest tipus de proposta, l’alumnat pot lligar continguts curriculars amb la vida real d’una forma útil. D'altra banda, les metodologies de disseny ja han calat en l'educació i iniciatives com Natura i Ciutat volen utilitzar el pensament de disseny per ajudar a professors i alumnat a identificar mancances vinculades al món natural en el seu entorn proper i idear solucions que incloguin a la ciutadania i al patrimoni de la ciutat.

Aquest curs 2018-2019, sis professors de secundària estan col·laborant en la fase pilot de Natura i Ciutat. Quins reptes vinculats a la natura han identificat els seus alumnes? Quines propostes apareixen? Podrien els joves contribuir a millorar la nostra ciutat?

veure més sobre "L'altra ràdio - Noves tendències a l'ensenyament de Secundària" veure menys sobre "L'altra ràdio - Noves tendències a l'ensenyament de Secundària"

Els últims 448 programes de L'Altra Ràdio

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos