Feminismes a Ràdio 4 Ràdio 4

Feminismes a Ràdio 4

Dijous de 22.00 a 23.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Feminismes a Ràdio 4 - 25 d'octubre de 2018

Feminismes a Ràdio 4 - Tracta de dones: 'La prostitució forçada és violència masclista'

25 oct. 2018

Diverses associacions feministes i de drets humans han posat en marxa la campanya “Dones amb Drets”, amb la que volen deixar palès i denunciar la vulnerabilitat i desprotecció de les víctimes de tracta de persones. Defensen els drets de les dones en situació de prostitució forçada, perquè entenen que més que protegir-les, la majoria de vegades són criminalitzades i perseguides. Per això proposen una mirada feminista a la tracta de dones. Que sigui considerada violència masclista.

I volen deixar molt clar que cal diferenciar el que és un delicte, obligar algú a prostituïr-se, de la pràctica voluntària de la prostitució.

És una iniciativa sorgida d’un treball col.lectiu, que ha durat un any, i fruït del qual ha sorgit un Decàleg, que repassem amb Clarisa Velocci, directora de l’associació Genera, especialitzada en la detecció i atenció a víctimes de la tracta de persones amb finalitat de prostitució forçada, i una de les entitats promotores de la campanya Dones amb Drets.

El president de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, Miguel Pajares, ens aporta la visió de les dones refugiades, moltes de les quals pateixen agressions sexuals i són obligades a prostituir-se. Les organitzacions que donen suport a la campanya s’oposen a que la prostitució forçada s’abordi des d’una perspectiva policial, que criminalitza les dones.

veure més sobre "Feminismes a Ràdio 4 - Tracta de dones: 'La prostitució forçada és violència masclista'" veure menys sobre "Feminismes a Ràdio 4 - Tracta de dones: 'La prostitució forçada és violència masclista'"

Els últims 38 programes de Feminismes a Ràdio 4

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos