Cataluña Informativos   Edició Migdia- 27 de març de 2018 27/03/2018 29:59


Carles Puigdemont continuarà a la presó alemanya de Neumünster a l'espera de passar a disposició del tribunal que ha de decidir si accepta la petició d'extradició demanada pel govern espanyol.
El comité de DDHH de l'ONU ha acceptat la petició dels advocats de l'ex president català denunciant la vulneració dels seus drets politics , però que en aquest cas , a diferència del cas de Jordi Sanchez, ara no han decidit aplicar cap mesura cautelar


Al carrer , els CDR continuen amb les accions de protesta per reclamar l'alliberaments dels politics empresonats. Aquest mati han tallat l'AP7, l'A-2 i la N·340 i tambe durant una estona l'Avda Diagonal i la Meridiana a Barcelona.

Mobilitzacions a les que tambe s'hi sumen
Entitats socials , sindicats , culturals i esportives en el marc de l'espai Democracia i Convivencia que te com a objectiu la defensa de les institucionas catalanes i la cohesio social , que han convocat una manifestacio pel 15 d'abril.

I tot a menys de 24 hores per a la celebracio del ple del Parlament en el qual es defensarà el dret a la investidura de Carles Puigdemont, Jordi Sànchez i Jordi Turull. Un ple que C's insisteix que no servira per a res pero en el que demanaran la dimissio de Roger Torrent

Cataluña Informativos
Más opciones