Cataluña Informativos   Edició Migdia- 4 d'agost 2017 04/08/2017 29:59


Primer dia d'aturades parcials als controls de seguretat d'El Prat en el que les cues per passar els filtres han superat l'hora menys en les hores de vaga, què no han superat els 40 minuts coincidint amb el 90% de serveis minims. AENA, Eulen i treballadors s'han reunit a les 9 del matí a l'aeroport i a migdia han traslladat la reunió al Departament de Treball . El secretari d'ocupacio Josep Ginesta lamentava el retard de la implicació d'AENA en el conflicte.

L'Ajuntament de Barcelona celebrarà dilluns vinent una sessió  extraordinària de la Comissió de Presidència perquè el Govern municipal  informi sobre les accions del col·lectiu Arran contra un bus turístic  de la ciutat i diverses bicicletes de lloguer. Endavant ha publicat noves accions contra el turisme.

Llibertat provisional per al regidor de l'ajuntament de Figueres, Diego Borrego, acusat de possessió i distribució de pornografia infantil.
Els Mossos li han trobat tres vídeos amb contingut sexual explícit.

La jutgessa d'Osca ha desestimat la peticio del Govern de l'Aragó de declarar habil el mes d'agost per executar  la sentencia dels béns de Sixena

Catalunya en alerta per calor per les altissimes temperatures

 

Cataluña Informativos
Más opciones