Cataluña Informativos   Edició Migdia Catalunya - 6 de juliol 2015 06/07/2015 49:47

 Unió assegura una separació amistosa amb CDC però defensa espai i veu pròpia en els plens que resten a l'espera de la definició de les llistes pel 27S. CDC reitera la seva presència en una llista unitària. ERC confia en un acord unitari. El PSC denuncia desconcert. El PP acusa el President d'abocar Catalunya a la confusió i C's assegura que el ball de llistes és fruit de la mala gestió d'Artur Mas.

 La Industria continua recuperant pes a l'esconomia catalana. Creix un 2% al 2014 i la tendència al 2015 és de continuïtat de creació d'ocupació. 

 Avui ha començat la tercera marxa contra l'atur, la pobresa i la desigualtat per les localitats de l'àrea metropolitana de Barcelona què finalitzarà dijous davant el Parlament.

 El Govern ha formalitzat la compra dels primers 40 pisos per l'opció de tanteig i retracte.

 Demà entra en vigor l'aplicació de la bonificació als peatges pels transportistes què circulin pel tram AP-2 entre Lleida i Montblanc. Foment no tanca portes a la bonificació en el tram de la N-340 a Tarragona però més endavant.

 L'Audiència de Barcelona ha condemnat a 30 anys de presó a un professor d'una escola rural d'El Montseny per tocaments a sis alumnes d'entre 5 i 8 anys.

 

 Els Mossos han desmantellat una banda criminal que havia comès una vintena de robatoris a empreses amb el mètode del butró. S'ha detingut 11 persones.

 Protecció Civil alerta de fort risc d'incendi a 35 comarques de Catalunya què viu immersa en plena onada de calor.-

Cataluña Informativos
Más opciones